Fındığa Özel Çotanak Gübresi !

% 20 Verim Artışı !

info@karadenizekonomi.com / 3.03.2015

Fındığa Özel Çotanak Gübresi !

Çubukçu “Fındık Araştırma Enstitüsü ile Gübre Fabrikalarımızın birlikte ürettiği, fındık bitkisine özel “Çotanak Gübresi” sadece Kooperatiflerimizden temin edilebilecektir.”dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürü Ergin Çubukçu yaptığı açıklamada kaynakları etkin kullanmak ve bilinçli tarım yapmak için eski alışkanlıklardan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi. Çubukçu kaynakları etkin kullanmak ve bilinçli tarım yapmak için eski alışkanlıklardan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin ortaklarının ve genel anlamda Türk çiftçisinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya dönük çalışmalar yaptığını ifade eden Çubukçu açıklamasına söyle devam etti:”Mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör yapmayı amaçlar. Bu amaçla 151 yıldır hizmet vermekteyiz. Çiftçilerimizin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ortak çiftçilerimize sahip çıkmak ve her an yanlarında olmak görevimizdir. Bu bilinçle tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte sürekli sahadayız.”

% 20 Verim Artışı !

Karadenizli çiftçilere özel yeni bir ürün sunduklarını belirten Çubukçu “Fındık Araştırma Enstitüsü ile Gübre Fabrikalarımızın birlikte ürettiği, fındık bitkisine özel “Çotanak Gübresi” sadece Kooperatiflerimizden temin edilebilecektir. Üreticilerimizin yüksek verimli ve üstün kaliteli ürünler elde ederek, gelirlerini artırmasını hedeflemektedir. “Çotanak Gübresi” fındık bitkisinin ihtiyacı olan 7 farklı bitki besin maddesini içermesi nedeniyle Türkiye'de üretimi yapılan en zengin içerikli gübredir. Çotanak Gübresiyle en az %20 verim artışı bekliyoruz. Yüksek verim, kaliteli ürün için fındık üreticilerimiz mutlaka “Çotanak Gübresi” kullanmalıdır.

“Çotanak Gübresi” sadece Tarım Kredi Kooperatiflerinden temin edilebilir.”şeklinde konuştu. Kaynakları etkin kullanmak ve bilinçli tarım yapmak için eski alışkanlıklardan vazgeçilmesi gerektiğini vurgulayan Çubukçu “Bizler Tarım Kredi Kooperatifleri olarak toplantı ve seminerlerle çiftçimizi bilinçlendirmeye çalışırken, teknik personelimizle üretimin tüm aşamalarında çiftçilerimizin yanında yer almaktayız.”dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar