Ordu'ya bir okul sözü daha

Ünlü hayırsever iş adamı Eren Şar, Ordu’ya okul yaptırma sözü verdi.

info@karadenizekonomi.com / 21.11.2016

Ordu'ya bir okul sözü daha

Eğitim yatırımları, öğrencilere burs vermesi ve sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla ülke genelinde tanınan ESKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Yılın İş Adamı Eren Şar, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün daveti üzerine Ordu’ya geldi.

Hafta sonu Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da katıldığı açılış programlarına katılan Eren Şar, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüşerek Ordu’ya okul sözü verdi.

Sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde her daim var olduklarını ifade eden Şar: “Grup olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Özellikle eğitim konusundaki hassasiyetimizi bizi tanıyanlar iyi bilir. Bu doğrultuda Ordu’da ihtiyaca yönelik bir okul yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğümüzle gerekli görüşmeleri yaptık. Ordu Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan da arsa için söz aldık. Çok keyifli bir ziyaret oldu. Arsa gösterildiği takdirde Ordu’ya bir okul yaptıracağız. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimiz de eğitim yuvalarında şekilleniyor. Dolayısıyla şimdiden yapacağımız okulun hem bize hem Ordu’ya hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ordu'nun çok şanslı bir il olduğunu da sözlerine ekleyen Şar: "Ordu gerçekten siyasi anlamda çok şanslı bir il. Başbakan Yardımcısı Numan Bey, devlet adamlığıyla, kişiliğiyle örnek bir isim ve Ordu'yu çok seviyor. Ordu'da kendisiyle de görüştük. Okulu yaptırırken mutlaka ilin ihtiyacına yönelik olması gerektiğini söyledi. Biz de bu doğrultuda okulu yapacağız. Böyle insanların değerini bilmek gerekiyor. Numan Bey çalışkanlığıyla hem Ordu'ya hem de ülkemize büyük katkılar sunuyor" dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar