Otobüs Firmaları Bukez Yolcu Yükleri İçin Rekabet Edecek

Uçak Yolculara,Otobüsler Yüklere Talim

info@karadenizekonomi.com / 14.05.2015

Otobüs Firmaları Bukez Yolcu Yükleri İçin Rekabet Edecek

22 Mayıs’ta açılacak olan Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı öncesinde Ordu’daki otobüs firmaları da kara rekabeti başlatıyor. Havalimanının otobüs firmalarını etkileyeceğini düşünen firmalar, kargo şirketi kurarak, bu etkilenmenin önüne geçmeyi planlıyor.

Dünyada üçüncü Avrupa’da ve Türkiye’de denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı’nın açılışına 9 gün kala, 

Ordu’daki otobüs firmaları da yeni bir rekabette hazırlanıyor. Havalimanının otobüs şirketlerini etkileyeceğini düşünen firma yetkilileri, otobüslerini kargo olarak kullanmayı planlıyor. Bunun için hazırlıklara başladıklarını belirten Genç Turizm yetkilisi Birol Genç, yolcuların fazla yüklerini alarak, gidecekleri yere taşıyacaklarını söyledi.

Fazla yükleri biz alacağız
Uçakla seyahat edenlerin fazla yüklerini alarak, gidecekleri yerlere kadar taşıyacaklarını dile getiren Birol Genç, “Uçaklardan bilet alanların fazla yüklerini taşımak için kargo şirketi kurduk. Uçaklarda sınırlı bir şekilde vatandaşlar yük taşıyabiliyor. Biz fazla yüklerini alacağız ve arkalarından bu yükleri taşıyacağız. Havaalanı tam faaliyete geçtiği zaman orada bir büro açmayı düşünüyoruz. Vatandaşın bizi tercih edeceğini düşünüyorum. Orduluların turşu bidonları vazgeçilmezdir. Bunları uçak götürmez. Bunları biz taşıyacağız. Uçak sadece insanları götürsün. Ben buraya geldim daha havaalanı açılmadan uçakla gidecek insanları kolluyorum yüklerini taşımak için” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar