SARALLE OKYANUS ÖTESİNDE ...

Survivor All Starda Ödül''Saralle''

info@karadenizekonomi.com / 27.03.2015

SARALLE OKYANUS ÖTESİNDE ...
Saralle Reklam da Sınır Tanımadı
Ülkemiz'in ve Ordu'nun en büyük markalarından biri olan Sanset Holding bünyesinde ki ''Sağra'' bir kez daha bölge'nin  gururu oldu.

Ulaştığı yerler konusunda sınır tanımayan Sağra markası bu kez okyanus ötesinde Survivor All Star yarışmasında ödül olarak verildi.

 Yapımcı ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı program  Dominik Cumhuriyetinde Çekiliyor.TV 8 de yayınlanan ünlülerinde yer aldığı yarışma'nın dün akşam ki bölümünde ünlü ve ünsüz'lerin kıyasıya yarıştığı programda, ödül bu kez''Saralle'oldu.Yarışmacılar büyük ödül için  rekabet içersinde savaştılar ve ödülü kazanan ünlüler oldu.Sarelle yiyerek  moral bulan yarışmacılar gösterdikleri performansa değdiklerini ifade ettiler.



Ahmet HAKAN ''Saralle'ye Sahip Çıktı

Öte yandan Ordu'nun gurur kaynağı olan markası ''Sarelle''Türkiye'nin en büyük köşe yazarlarından Ahmet Hakan'ında köşe yazısında konu oldu.Hürriyet yazarı Ahmet Hakan uzun süredir Twitter üzerinden devam eden Nutella çılgınlığını yerden yere vurup Saralle'ye sahip çıktı.Saralle için''İşte bu''ifadesini kullanan köşe yazarı devamında şunları yazdı..

Ahmet Hakan'ın yazısında ki o bölüm;

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar