Vali'den Yatırımcıya Destek Çağrısı..

210 istihdamla Ordu'nun önemli yatırımcılarından THY Tekstil Ordu Genel Müdürü Özgür Özay , Vali İrfan Balkanlıoğlunu ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 30.12.2015

Vali'den Yatırımcıya Destek Çağrısı..

TYH Tekstil Ordu Genel Müdürü Özgür Özay, personel sorumlusu Fatma Aydın ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ordu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterdiklerini ve 210 işçi çalıştırdıklarını ifade eden TYH Tekstil Ordu Genel Müdürü Özgür Özay, firma ile ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na detaylı bilgi vererek, sektörde yaşanan sorunları anlattı ve Vali Balkanlıoğlu’na gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu’nun ekonomisine, istihdamına katkıda bulunan firmalarımızı valilik olarak her zaman destekliyoruz. TYH Tekstil firmasını Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde ziyaret etme fırsatı elde ederek, yaptıkları üretim ve faaliyetler hakkında bilgi almıştım. İlimizde istihdam sağlayan firmalara yardımcı olmak görevlerimiz arasındadır. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar