YAYLAYA PRESTİJ PROJE

Çambaşına Büyük Yatırım

info@karadenizekonomi.com / 17.08.2015

YAYLAYA PRESTİJ PROJE

Ordu’da Atlıhan Otel, İkizevler Butik Otel’in sahibi Karlıbel ailesi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü yapıyor.

Karlıbel Turizm yönetim Kurulu Üyesi Levent Karlıbel, Çambaşı Yaylası Armutalan mevkiine yapacakları ‘Butik Tatil Köyü’ projesine başladıklarını söyledi. 20 köy evi, köy kahvesi, köy fırını ve otantik bir restorandan oluşacak olan tatil köyü projesi 2016 yılında tamamlanacak. Proje hakkında bilgi veren Levent Karlıbel, “Yeni tesisimizde ahşap ve doğal taş dışında hiçbir malzeme kullanılmayacak. Sadece o bölgede doğal yetiştirilen yöresel ürünler servis edilecek ve civarın gençleri eğitilerek istihdam edilecek” dedi.

Ordu’nun Türkiye’nin turizm pastasından pay almaya aday bir şehir olduğunu belirten Karlıbel, şehrin sahip olduğu kültürel altyapı ve coğrafi konumu itibarıyla buna müsait olduğunu söyledi. Ayrıca Karlıbel, revize ettikleri Sarıkonak’ı beş lüks süit ve gurme restoranını işletmeye aşacaklarını açıkladı.

Levent Karlıbel, Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilen Menekşe Sokak’taki sanat galerisi ‘Kuşlu Kahve’nin bu yıl hizmete başlayacağı sözlerine ekledi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar