Gözler Yılmaz'ın Basın Toplantısında!

2 günlük ziyaret için Ordu'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş son günüde 911. Aybastı Perşembe Yaylası Güreş Ve Kültür Festivaline katıldı. Festival sırasında protokolde arbede çıktı.

info@karadenizekonomi.com / 24.07.2017

Gözler Yılmaz'ın Basın Toplantısında!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu ziyaretinin son gününde Aybastı Perşembe Yaylası Güreş Ve Kültür Festivalindeydi. Festival alanına protokol mensuplarıyla birlikte gelen Kurtulmuş protokoldeki yerine geçmeden önce vatandaşları selamlayarak sohbet etti. Bu sırada Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik'in korumaları ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın korumaları ve zabıtalar arasında Emniyet Müdürü Çelik'in protokole oturması ile ilgili arbede çıktı...

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ise protokolde çıkan arbedenin ortasında kaldı. Ezilme tehlikesi atlatan Bakan Kurtulmuş, kalabalık nedeniyle korumalar ve askerler tarafından şenlik alanından güçlükle çıkarıldı. Bakan Kurtulmuş, korumaları tarafından şenlik alanından hızla uzaklaştırıldı. Kurtulmuş yaşanan arbedenin ardından şenlik alanına geri dönmedi. Bakan Kurtulmuş Ordu'daki diğer programlarına devam etti.

Aybastı Perşembe Yaylası yağlı güreşlerinde protokol tribününde yaşanan arbede sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konuştu.

Başkan Yılmaz, şenlik alanında yaptığı konuşmada yaşanan olaylara değinerek ''siyasetin adaletine ve milletin gücüne inanıyorum,seçimle gelmiş birine nezaketsizlik yapamazsın dayılanamazsın''dedi ve gereğini Vali yapsın dedi.

Vali Yavuz;''Ordu adına utandım''

Aybastı Perşembe Yaylası’nda düzenlenen Yağlı Güreşler sırasında protokol tirbününde yaşananlar Türkiye gündemine oturdu. Olaylarla ilgili konuşan Vali Seddar yavuz,” Utandım ..Ordu adına utandım, şahsım adına utandım”dedi.

Vali Yavuz 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi. Burada bir gazetecinin Aybastı’da yaşananlarla ilgili görüşünün sorulması üzerine Vali Yavuz,” Herkesin gözü önünde oldu. Her şey ortada. Benim bir değerlendirme yapmam doğru olmaz.Kendi adıma utandım, Ordu adına utandım”dedi.

12'de basın toplantısı düzenleyecek

 Belediye Başkanı Enver Yılmaz saat 12.00'da o kavgaya ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar