Ulusoy Gıda Şirketleri yeni yerinde

Ulusoy Gıda Şirketleri 18 senelik hizmet binasını değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde aile arasında yapılan törende yeni hizmet binasına geçen şirket artık buradan yönetilecek.

info@karadenizekonomi.com / 1.11.2021

Ulusoy Gıda Şirketleri yeni yerinde

Gerçekleştirilen törende açıklamalar yapan Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy bugünün kendileri adına milat olduğunu söyledi. Ulusoy; “Atakum’daki ofis binamızın resmî açılışını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde Dr. Eren Günhan Ulusoy Endonezya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu olarak atanmıştı. Bundan dolayı önce Türk ardından Endonezya ve son olarak Ulusoy Şirketler Grubu’nun bayraklarını göndere çektik. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı okuduktan sonra Endonezya Cumhuriyeti milli marşını dinledik. Bugün şirketimiz için bir milat. Bu binaya gelerek sadece uncu, değirmenci olmadığımızı bir Şirketler Grubu olarak hizmet verdiğimizi kamu oyununa yansıttık. Bu binamızın ailemize, torunlarımıza, çalışanlarımıza ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar