Yerli restoran zinciri, 24. şubesini Ordu’ya açtı
Doğal, güvenli, kaliteli ürünleriyle tüm tüketicilerin beğenisini kazanan Torku, hazır tüketim konusunda da tüketicilerin hem lezzetli hem de güvenilir gıda talebine karşılık vererek hayata geçirdiği döner restoranlarının 24’üncüsünü Ordu’da açtı.
info@karadenizekonomi.com / 18.02.2020
Giresunlu iş adamı Ömer Karahasan, Türkiye'nin yerli gıda firmalarından “Torku Ziyafet Döner” ismiyle açtığı restoranda doğal ortamlarda beslenen sağlıklı hayvanların etleri modern ve hijyenik bir ortamda 12 kişilik uzman bir ekiple işlenerek müşteriye sunuluyor.Giresun Milletvekili Kadir Aydın ve DOKAP Başkanı Yusuf Mengi’nin yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Güler ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta vizyona ilişkin bilgiler veren işletme sahibi Karahasan, “Tüm Torku ürünlerini fark yaratan hizmet anlayışı, hijyen ve sağlığa verdiği önemle sunan butik restoran örneği olmanın yanı sıra sağlıklı, doğal ve lezzetli ürünlerin satışını uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışıyla gerçekleştirmeyi” amaçladıklarını söyledi.
Torku Ziyafet’in lezzet serüveni kendi besi çiftliklerinden başlıyor. Tanınmış döner ustalarının önerileri ve gurmelerin lezzet beğenisine göre geliştirilen döner, dünyanın tek kampüs içinde en büyük et-süt entegre tesisi olan Panagro Et-Süt Entegre Gıda Tesisleri’nde kesimi yapılan etlerden hazırlanıyor. “Doğrudan Döner Restoranları”nı 2018 yılında hizmete açan firma, bir yıl sonra yaptığı isim değişikliği ile Torku Ziyafet olarak yola devam ediyor.Torku Ziyafet, bugüne kadar 9 şehirde 23 restoran ile müşterilerine hizmet vermektedir. REŞAT GÜNGÖR / KARADENİZ EKONOMİ