Dolunay fındık turların uğrak noktası oldu

Ordu’nun Fatsa İlçesinde faaliyet gösteren Dolunay Fındık kırma kavurma tesisi fındığa katma değer katarak üretmiş olduğu ürünler ile turizmde de öncü olup turların ilgisini çekmeye başladı.

info@karadenizekonomi.com / 5.06.2023

Dolunay fındık turların uğrak noktası oldu

Yaklaşık iki yıldır Fatsa’da faaliyet gösteren Dolunay Fındık Ordu’nun en önemli ürünü olan fındığı, Karadeniz’e turizm amacı ile gelen misafirlere yönelik Dolunay Fındık &TURSAB (Türkiye seyahat acenteliği Birliği) organizasyonu ile Fatsa’da yöresel ürün pazarında misafirlerin beğenisine sunuldu.

Misafirler her ürünün tadına bakarak alışverişlerini doyasıya yaptılar. Fatsa’ya ilk defa alışveriş için gelen tur şirketinin Fatsa’nın kalkınmasında büyük rol oynadığını dile getiren Dolunay Fındık Ortaklarından Nuri Yıldırım; “Fındığa katma değer katarak Ordu’nun kalkınmasında rol oynamaktan memnunuz. Dolunay Fındık &TURSAB (Türkiye seyahat acenteliği Birliği) organizasyonu ile Fatsa’da yöresel ürün pazarında fındığa katma değer katarak üretmiş olduğumuz ürünleri tanıttık. Çokta güzel ilgi gördü” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar