O iddialara cevap geldi!

Samsun'un önemli iş adamlarından Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz'la ilgili iddialara vatandaşlar sert tepki gösterdi.

info@karadenizekonomi.com / 27.09.2018

O iddialara cevap geldi!

Kazım Yılmaz Samsun'un gururudur.

Samsunlu iş adamı Kazım Yılmaz'la ilgili son dönemde bazı basın yayın organlarında yayınlanan haberlere Samsunlulardan tepki geldi. Yılmaz'ın hem Samsun'da hem de Türkiye'nin değişik illerinde çok önemli yatırımları olduğu binlerce insana halen istihdam sağladığı belirtilirken, şirketlerinin ve kendisinin Samsun'da vergi rekortmeni olduğu ifade edildi.

Başkan Yılmaz'ın Samsun'un yetiştirdiği en önemli iş adamlarından biri olarak hak etmediği şekilde yapılan haberlerin doğru olmadığı belirtilen Samsunlular, şehrimizin köklü ailelerinden biri olan Yılmaz'ın dün olduğu gibi bugünde yarında Samsun'a ve ülkeye hizmetlerinin devam edeceği söylendi.

Samsun'da Kazım Yılmaz gibi iş adamlarının değerinin bilinmesi gerektiğini belirtilen Samsunlular, "Yılmaz ailesinin Samsun'a sağladığı katkıların bundan sonrada tüm hızıyla devam edeceğine inanıyoruz. Samsun'da ve Türkiye'nin dört bir tarafırnda milyonlarca lira yatırımı bulunan Yılmaz ailesinin bu tür yıpratılmasını doğru bulmuyoruz" şeklinde konuştular.

ETİKETLER; Samsun Kazım Yılmaz
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar