Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor'u 2-0 yendi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, sarı-lacivertli kulübün olduğu her yerde şampiyonluk olduğunu söyledi.

info@karadenizekonomi.com / 11.01.2016

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor'u 2-0 yendi.

 Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor ile bu akşam oynayacağı maçı izlemeye gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şehirde büyük ilgi gördü.

Giresunspor eski başkanı Olgun Aydın Peker ile şehre gelen ve şehir turu atan Yıldırım, Giresunsporlu taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Giresun'un işlek caddelerinden olan Gazi Caddesi'nde bir kafeteryada çay içen Yıldırım'ı görmek için onlarca Giresunlu, kafeteryaya akın ederken, kafeterya çıkışı da Aziz Yıldırım ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Yıldırım, gördüğü ilgiden memnun kalırken, daha sonra beraberindekiler ile birlikte Ordu’da kamp yapan Fenerbahçe takımının bulunduğu otele hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor'u 2-0 yendi.

21. dakikada Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Ozan Tufan'ın ceza sahası önünden verdiği pasla çizgiye inen De Souza, topu kontrol ettikten sonra meşin yuvarlağı köşeden ağlara gönderdi.

89. dakikada Fenerbahçe 2-0 öne geçti. Mehmet Topal kazandığı topu sol kanatta Volkan Şen ile buluşturdu. Volkan Şen'in ara pasında topla buluşan Fernandao meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Fenerbahçe maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Bu arada maçın ilk yarısında sakatlanan Abdoulaye Ba, ikinci yarıda oyuna devam edemedi. Arkadaşlarının yardımıyla soyunma odasına giden sarı-lacivertli futbolcunun durumunun bugün gerçekleştirilecek kontrolün ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar