70’in üzerinde ,ülkeden 4 bin katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasında Ordu’da yerini alıyor

Dünyanın 5. büyük fuarı dünya'nın her tarafından turizm profesyonellerini buluşturuyor..

info@karadenizekonomi.com / 15.01.2015

70’in üzerinde ,ülkeden 4 bin katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasında Ordu’da yerini alıyor

EMİTT ‘Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ 22 Ocak’ta 19.kez açılacak.70’in üzerinde ülkeden 4 bin katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasında Ordu’da yerini alıyor.

Turizm sektöründe, dünyanın 5. büyük fuarı olan ve dünyanın her tarafından turizm profesyonellerini buluşturan kısa adı EMİTT olan ‘Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ 22 Ocak’ta 19. kez açılacak. 70’in üzerinde ülkeden 4 bin katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasında Ordu’da yerini alıyor.

“Ordu, EMİTT Fuarı’nda”

Turizmde tanıtım için tüm imkanların değerlendirildiğini belirten Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu; “EMİTT Ordu’nun tanıtımı için önemli bir fırsat. Valiliğimiz ve Ordu Büyükşehir Belediyesi birlikte EMİTT Fuarındaki yerini alacak ve en güzel şekilde Ordu’nun tanıtımını sağlayacaktır. İlimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin, yöresel lezzetlerinin, sanayi ürünlerinin tanıtımı açısından EMİTT Fuarı son derece önem arz etmektedir. Çünkü bu zamana kadar katıldığımız fuarların neticesinde, ilimizde turizmin gelişmesi ve yaygınlaşması yönünde önemli gelişmeler ve ilerlemeler kaydedildi” dedi.

Fuar’da 12. salon ve 1230 nolu standa yer alacak ve Ordu Valiliği standında kente ait tanıtıcı materyallerin dağıtımı, yöresel yemeklerin sunumu ve mini folklor gösterileri yapılacak. 

ETİKETLER; Ordu Turizm Emitt Fuarı
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar