Ziraat Odası Başkanı'ndan Yaklaşan Fındık Sezonu Öncesi Kritik Uyarı!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, 5 Ağustos 2024'te başlayacak olan yeni fındık sezonu öncesinde önemli uyarılarda bulundu. Akça, tarım işçisi taşıyacak araçların bağlı bulundukları şoförler odalarından "Tarım İşçisi Taşıma Aracıdır" belgesi almaları gerektiğini vurguladı.

info@karadenizekonomi.com / 5.08.2024

Ziraat Odası Başkanı'ndan Yaklaşan Fındık Sezonu Öncesi Kritik Uyarı!

Fahiş taşıma fiyatlarının önüne geçilmesi ve M ve S plakalı şoför esnafının korunması amacıyla bu belgenin alınmasının önemine dikkat çeken Akça, asayiş güçlerinin yapacağı yol denetimlerinde bu belgeye sahip olmayan araçlara yüksek miktarda cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Yeni fındık sezonunda tüm üreticilere hayırlı, bereketli ve bol kazançlı bir dönem dileyen Akça, üreticilerin ve şoförlerin kurallara uyarak süreci sorunsuz bir şekilde geçirmelerini temenni etti.

Başkan Akça Yaptığı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi;

05/08/2024 tarihinde başlayacak yeni fındık sezonumuzda”Tarım İşçisi” taşıyacak araçlarımızın muhakkak bağlı bulundukları şöförler odalarından,
“Tarım İşçisi Taşıma Aracıdır” belgelerini almalıdırlar. Fahiş taşıma fiyatlarının önüne geçilmesi ve Şöförler odasına kayıtlı, M ve S plaka sabibi olan şöför esnafımızın korunması açısından çok önemlidir. Asayiş güçlerimizin yapacağı yol denetimlerinde, “Tarım İşçisi Taşıma Aracıdır” belgesi olmayan araçlara yüksek miktarda cezai işlem uygulanacaktır. Tüm üreticilerimize hayırlı,bereketli ve bol kazançlı fındık sezonu diliyorum.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar