Gürsoy A.Ş. İSO 500'de 120 Sıra Birden Yükseldi!

Gürsoy''Amacımız Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında üst sıralara çıkarak en fazla yükselen firmalar arasında olmak''

info@karadenizekonomi.com / 19.08.2016

Gürsoy A.Ş. İSO 500'de 120 Sıra Birden Yükseldi!

Türkiyenin en büyük ilk 500 sanayi kuruşu sıralamasında 120 basamak atlayarak üretimden satışlara 326.359.404 TL ciro 355.sırada yer alarak büyük bir çıkış yakalayan Gürsoy A.Ş, yatırımlarla istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Hedef 2023

Gürsoy''Hedefimiz Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılına, yani 2023 yılına kadar büyük bir marka üreticisi haline gelerek ülkemizi tüm dünyada daha büyük bir gururla temsil etmek'' .

İlerlemek için bir firmanın hedeflerinin olması son derece önemli diyen Gürsoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nejdet Gürsoy firma ve sektör hakkında şu açıklamalarda bulundu.

Gürsoy ailesinin hedefi globalleşen dünyamızda müşteri isteklerini ön planda tutan, güvenilir ve kaliteli ürünler üreterek iç ve dış pazarlarda sektöründe aranan bir Türk firması olmaktır. Gürsoy A.Ş olarak amacımız küresel dünyada ki ticari gelişmelerini üretim sistemine ve verilen hizmete ekleyerek,müşterilerinin artan ihtiyaçlarını karşılamak.

1993 ‘te kurulan,bugün işlenmiş ve natürel fındıkta Türkiye’nin tecrübeli ve önde gelen firmalarından biri olan Gürsoy A.Ş. ISO9001:2008,BRC,IFS,ISO 17025:2000 gibi üstün kalite güvence sistemlerine sahip tesislerinde yüksek teknoloji ile üretimini sürdürüyor.

Firma 30’dan fazla ülkede gıda sektörü’nün en büyük markaları ile işbirliği içinde kaliteli Türk fındığını tüm dünya’nın lezzetine sunuyor.Gıda endüstrisindeki küresel firmaların natürel ve işlenmiş fındık ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak üzere üretim yapan Gürsoy,paketleme ve ürün sevk hizmetlerinizi özenle gerçekleştiriyor.Gıda işleme ve kalite yöntemi konusunda uluslararası kabul görmüş standartlara bağlı olan Gürsoy Fındık’ın amacı küresel dünyadaki ticari gelişimlerini gözlemlemek ve bu gelişmeleri üretim sistemine ve verilen hizmete ekleyerek,müşterilerinin artan ihtiyaçlarını karşılamak.Gürsoy’un misyonu birlikte çalıştığı firmaların beklentilerinin üzerinde geniş,kaliteli ürün,yelpazesi sağlamak ve natürel işlenmiş fındık sektöründe tartışmasız kalite lideri olmak.

Gürsoy''Süratle kalkınan ülkemizin ve çevremizin gelecekte Gürsoy gibi dinamik, şirket kültürü gelişmiş ve etik değerlere önem veren firmalara çok büyük büyüme olanakları sunacağına inanıyorum.Bu inançla gerek iç gerekse dış pazarlarda ortaya çıkacak büyüme olanaklarını risk duyarlı firma politikamızdan ödün vermeden değerlendirerek Cumhuruiyetimizin 100. yılı olan 2023 yılında fındık ve mamulleri sektörünün aranan, başarılı ve lider firmalarından biri olacağını öngörüyoruz''.

Gürsoy A.Ş. 84.yılına emin adımlarla ilerliyor

84’cü yılına girmeye hazırlanan Gürsoy AŞ, 1933 yılından bu yana teknolojik yenilikleri uygulayarak modern ve hijyen koşullarda fındığı işleyip 30'dan fazla ülkeye ihraç ediyor.

Fındık sektöründe artık bir marka olduklarını kaydeden Gürsoy, ''Ürünlerimiz ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına ulaştırılıyor. Ordu'da kurulu modern entegre tesislerimizde işlediğimiz fındıkları Gürsoy markası altında iç ve dış pazarlara satıyoruz. Bugün Gürsoy AŞ olarak bünyemizde 2 adet fındık 

entegre tesisi ve 2 adet de kırma fabrikası bulunuyor.Ayrıca yeni fabrikamız parekende sektörü üretimi için yeni modern tekonoljiyle donatılmıştır''dedi.

Ar-ge'ye önem verdiklerini ve bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydeden Gürsoy, sözlerini şöyle sürdürdü.

Gürsoy yeni istihdam yaratacak

Devamlı olarak kendimizi geliştiriyoruz. Çikolata sektörünü önemsiyoruz. Bu nedenle devamlı çikolatalı yeni ürünler üreterek katma değer yaratıyoruz.Yakın gelecekte gelişmelere göre yeni yatırımlarımız olacak.Fındıktan daha fazla katma değer yaratmak için fındıkla ilgili tüm çeşitleri,Fındık,Kaju,Fındık kremaları,ezmeleri,Fındık yağı,pastane ürünleri,organik fındık devamlı olarak üretiyoruz.Bölgemizde işsizliğin azalması ve daha fazla katma değer yaratılması için yatırımlarımız devam edecek. Katma değerli işlenmiş fındık mamulleri üretecek olan ve 2013 yılı sonunda temelleri atılan yeni tesisleri ünite ünite devreye aldık.Bu tesisle firmanın iç ve dış pazarlar için perakende paketli fındık ve değişik kakaolu ve çikolatalı fındık mamullerini üretmeye başladık.Tesisimiz üm üniteleri ile devreye girdiğinde yaklaşık 75 kişilik yeni istihdam oluşturmuş olacağız,buda kapasite’nin 25 bin/ton iç fındık seviyelerine çıkmasına ve ciro anlamında ise yaklaşık yüzde 20’lik bir ek katkıya neden olacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar